Alex en Henrianne

Wat was het een bijzondere dag en wat zagen ze er mooi uit!
Ik mocht de bruiloft van mijn eigen zus fotograferen, hoe bijzonder is dat?! Ik heb wel gevraagd of een collega-fotografe de officiële plechtigheden wilde fotograferen (hier heb ik geen foto's van opgenomen).
Terwijl Henrianne 's morgens druk in de weer was om op tijd klaar te zijn voor 'de' dag, nam Alex op zijn gemak nog even de krant door onder het genot van een kop koffie. Daarna was de eerste ontmoeting, gevolgd door een rit met een cabrio door de stad Groningen naar de fotoshoot locatie. Dit wilden ze graag in het Noorderplantsoen en bij de Noorderhaven. Echte mooie stadse locaties.

Na een heerlijke fotoshoot gingen we op weg naar 'de Paalkoepel' in Haren voor het jawoord!
Toen ze aankwamen werden ze door de daggasten opgewacht. Na de officiële plechtigheid gingen ze naar Eelde om hun huwelijk in te laten zegenen in de kerk.

Na het officiële gedeelte was het tijd om te ontspannen, eten en te feesten. De kinderen van Henrianne haar basisschool, waar ze les geeft, waren ook aanwezig op de receptie.
Het eten en het feest waren grandioos. Henrianne en Alax sloten hun bruiloft af door na het feest letterlijk in het huwelijksbootje te stappen en vanaf het water hun gasten uit te zwaaien.